5 Presenttips Till Brudtärnorna

5 presenttips till brudtärnorna5 presenttips till brudtärnorna som inte är tråkiga och som garanterat kommer uppskattas. Varför inte visa lite extra uppskattning till dina bästa tjejer som kommer stötta dig på vägen och finnas där för att lyssna på allt om ditt bröllop. Här kommer vår topp 5 lista på presenttips till dina brudtärnor

  1. Hår & Makeup! Om du vill att dina tärnor ska ha professionellt fixat hår och makeup så bjud dom på det! Dina tärnor kommer bli glada och se fantastiska ut på bröllopet.
  2. Vacker och sinnlig morgonrock som alla dina tärnor kan göra sig iordning i på bröllopsdagen.
  3. Parfymen hon älskar! Ge varje brudtärna en liten miniatyr av hennes favoritparfym. Perfekt att ha med i handväska om man behöver bättra på under dagen.
  4. Väska med personligt monogram eller initialer att användas många många gånger efter bröllopet.
  5. Kompakt spegel med personligt monogram. För den där extra titten i spegel så hon ser att sminket sitter som det ska, också en present som kan användas många år framöver.

Har du några bra presenttips till brudlärorna? Dela gärna med dig genom att lämna en kommentar nedan!

original_personalised-handbag-mirror oba-pyy-bsq-p5 presenttips till brudtärnorna

Bilder från Plum Pretty Sugar,  Gigi In New York, Sephora & Not On The High Street

 

Ciao, Isabelle

1 Comment

  1. […] Vill ni skapa en superhärlig stämning (och superfina foton!) så bestäm vad ni alla ska ha på er när ni gör er iordning. Kanske liknande morgonrockar som vi tipsat om i det här inlägget tidigare? […]

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *