Alicia och Andreas skogsbröllop

Idag ska vi få följa med på Alicia och Andreas underbara skogsbröllop från bröllopsfotograf Beatrice Bolmgren.Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0001Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0002Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0003Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0004Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0005Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0006Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0007Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0008Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0009Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0010Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0011Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0012Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0013Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0014Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0015Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0016Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0017Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0018Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0019Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0020Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0021Brollop_Bondgard_Beatrice_Bolmgren__0022Brudens berättelse
”För oss var det viktigaste att vårt bröllop skulle vara avslappnat så därför valde vi Andreas föräldras gård och skog som plats för bröllopet. Vi planerade vårt bröllop från London där vi bor, vilket gjorde det lite komplicerat. Men med hjälp av våra underbara familjer så blev allt fantastiskt. Vi är väldigt tacksamma över att vi har så många talangfulla människor omkring oss som ville hjälpa till!

Ladan behövde renoveras innan bröllopet och vi reste mellan London och Sverige på helgerna så ofta vi kunde för att få ladan redo. Min pappa kom över till Sverige under två veckor för att hjälpa till med renoveringen!

Vår familj tyckte att det var en galen idé att ha vigseln i skogen. Men det var viktigt för oss att få vara där då vi båda älskar naturen. Det visade sig bli bättre än vad vi kunnat föreställa oss! Vi skapade en stig från ladan till vigselplatsen genom att strö ut grovt träspån (vilket doftade otroligt gott) och vi byggde vår blomsterportal av trädstammar. Även bänkarnas ben var av trästammar. Det kändes som i en saga när jag gick mot vigselplatsen på bröllopsdagen, omgiven av höga träd mitt i skogen.

Mitt favoritminne från dagen var när vi kom åkande till middagen på en åkgräsklippare! Det var lite svårt att hålla vårt färdmedel hemligt, men det var absolut värt besväret när vi fick se alla gästernas miner när vi kom åkandes. Precis när vi klev av åkgräsklipparen började det regna, jag har hört att det ska betyda tur!”

Foto: Beatrice Bolmgren // Brudklänning: Luellas Bridal, London // Bruden och tärnornas smycken: The Folly Boutique // Blommor: Brudgummens mor, Kerstin Östergren // Tårta: Brudens bror, Jean-Pierre Kim // Catering: Stora Hotellet Markaryd // Tärnklänningar: ASOS // Trycksaker: Sparrow and Wolf // Hår och makeup: Sofia Boman

En vigsel i skogen låter helt underbart tycker jag. Är det några av er som läser som planerar att gifta sig i en skog?

Kram!
Linnéa

3 Comments

 1. Rebecca Backström december 16, 2017

  Var i Sverige var detta? vi gifter oss 2019 och letar efter en fin skog och lada för att ha vårat bröllop.

  Svara
  • Linnéa december 18, 2017

   Hej Rebecca,

   Detta är deras familjegård i Markaryd, vet inte om de hyr ut den. Vart i Sverige vill ni ha ert bröllop? Kan se om jag kan hjälpa er med något ställe.

   Allt gott

   Linnéa

   Svara
   • Re Backström december 18, 2017

    Jaha vad fantastiskt att de jade ett sånt perfekt ställe i familjen! Vi vill gifta oss i närheten av Stockholm/Västerås då mestadelen av min familj bor där.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *