Alkoholfritt vin till bröllopet från MRG Wines

Sponsrat inlägg

Alkoholfritt vin till bröllopet från MRG Wines

Personligen är jag inte är ett stort fan av alkohol. Men däremot älskar jag att fira med ett glas i handen. Gärna bubbligt. Serverat i vackra glas. Champagne, finns det något som känns mer festligt? Därför blev jag glatt överaskad när jag blev serverad ett av MRG Wines alkoholfria viner Richard Juhlins Blanc de Blanc när jag var på Bröllopsgalan tidigare i år. Bubbligt, så där lagom som det ska vara. Fräscht och krispigt. Snygg flaska (japp det är så viktigt!). Helt enkelt supergott! Och ja, det blev rätt många glas kan jag avslöja….

Richard Juhlin Blanc de Blanc är ett elegant Chardonnayvin med krispig syra och med en balanserad ton av lime och gröna äpplen.

MRG Wines AB är ett företag som producerar och skapar alkoholfria viner av högsta kvalitet. Deras vision är att framhäva alkoholfria drycker och visa att dom liksom drycker med alkohol är ett delikat och utmärkt val att fira med!

Vinerna skapas enligt klassiskt hantverk där en del av processen är att med hjälp av en patenterad teknik plocka bort alkoholen i vinerna. Höga krav på druvproducenter och på slutprodukten ger ett utsökt vin. Som fått möjlighet att lagras för att få fram dess fräscha smaktoner.

Alkoholfritt vin till bröllopet från MRG Wines

Bakom detta vinet och företaget står grundaren Moa Gürbüzer som tidigare har arbetat som terapeut och socialsekreterare och sett just alkoholens negativa påverkan på familjer. Med denna erfarenheten och en önskan om att få förändra synen på just alkohol startade Moa MRG Wines där hon skapar alkoholfria viner för finsmakare som vill avstå alkohol av olika anledningar.

Min ambition är att förändra vad vi anser är normalt när det gäller att dricka alkohol. Om du avstår alkohol måste du ofta försvara varför du valt att göra det. För mig är det viktigare att alla känner sig inkluderade och njuter av varandras sällskap. Oavsett om du dricker alkohol eller inte.

Just det här vinet (det finns även en Rosé!) är framtaget i samarbete med Richard Juhlin som är en av världens främsta champagneexperter och säljs därmed i hans namn. Och ja, jag kan inte annat än att intyga att både det vita och rosén är fantastiskt goda och jag rekommenderar er verkligen att  servera och skåla med dessa viner både till bröllop men också till jul och nyår!

Vinerna finns att köpa på Systembolaget, här hittar ni det vita och här hittar ni rosén.

Ni kan också maila ( marcus.thoren@outofhome.se ) eller ringa ( 031- 755 00 68 ) in er beställning till Marcus Thorén som ansvarar för beställningar! Nämn koden Thoselovelydays i ert mail eller samtal så får ni 10% rabatt på er beställning!

 Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography

Kram!
Linnéa

2 Comments

 1. Denise december 22, 2016

  Det skålade jag i precis när jag sagt ja!

  Svara
  • Linnéa december 22, 2016

   Å vad härligt! Visst är det gott! Har köpt hem till både jul och nyår 🙂

   Kram!
   Linnéa

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *