Anastasiya & Christophers bröllop i Italien

Erich_McVey_01Idag skall vi till Italien och ta del av Anastasiya och Christophers kärleksberättelse som bröllopsfotografen Erich McVey skickat till oss. Enjoy!
Erich_McVey_03 Erich_McVey_04 Erich_McVey_05 Erich_McVey_07 Erich_McVey_08 Erich_McVey_09 Erich_McVey_10 Erich_McVey_11 Erich_McVey_12 Erich_McVey_13 Erich_McVey_14 Erich_McVey_15 Erich_McVey_16 Erich_McVey_17 Erich_McVey_18 Erich_McVey_19 Erich_McVey_20

Brudens berättelse

” Vi har en stor kärlek till Rom och Castelli Romani och på vårt bröllop passade vi på att samla alla vi älskar från världens alla hörn för att fira tillsammans. Njuta av utsikten, god mat och vin. Ett romantiskt, tidlöst och elegant bröllop ville vi ha och det var precis vad vi fick!

Vi träffades 2008 på ett forum på nätet där Christopher skickade ett välkommen hit meddelande till mig.

Jag planerade tillsammans med min kusin att att resa till USA för första gången för att spendera sommaren där. Christopher hämtade oss på flygplatsen och det var där vår kärlekshistoria började.

Christopher friade till mig under en regnig kväll i Norge. Tidigare på dagen var vi på en tågresa påväg  från Oslo bland Norska berg. Vi skulle till dalen Voss där vi avslutade vår resa med en fantastisk middag i Bergen. Efter middagen gick vi tillsammans till vårt hotell  i regnet under ett litet paraply, regnet verkligen öste ner. På hotellet lyssnade vi på Rolling Stones och Led Zeppelin och pratade om livet med regnet smattrande hårt mot rutorna. Det var en kväll där livet kändes perfekt och vi var så lyckliga! Christopher tog mitt ansikte i sina händer, tittade mig djupt i ögonen och gick sedan ner på knä och friade!”

Foto: Erich McVey // Lokal: Park Hotel Villa Grazioli // Florist: Noosheen // Trycksaker: Antiquaria Design Studio // Brudklänning: Marchesa // Skor: Valentino Rockstud Pumps // Hår och makeup: Janita Helova // Brudgummens klädsel: Hugo Boss 

Är det någon av er läsare som skall gifta er i Italien? Berätta gärna!

Kram!
Linnéa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *