Äntligen 2018!

tistel som knapphålsblomma

Och så kom det nya året! Äntligen! Och ja, ingen är gladare än jag. 2017 var ett mycket tufft år på många plan för mig. Både privat och som entreprenör. Det fanns aldrig någon bra balans och det blir tillslut slitsamt för alla. Men 2017 är förbi och får bli det året som jag lärde mig enormt mycket om både mig själv och människor runt omkring. Nu ser jag fram emot ett nytt år fyllt med glädje, skaparglöd och tillit till mig själv och tro på det som kan uppfyllas, både privat och företagsmässigt. Nya intressanta samarbeten och projekt väntar, där bland mina helt fantastiska bröllop som jag hittills har bokat. Jag ska få frossa i blommor på slott och skapa vackra miljöer åt mina kunder. Designa blommor till ett och kanske till och med två bröllop i Italien, det ska bli underbart!  Dessutom kommer jag få göra detta tillsammans med de allra främsta kreatörerna som vi har i bröllopsbranschen i Sverige, som ni för övrigt finner i vårt register med Bröllopskreatörer. Det är inte lätt att få en plats i vårt register, det är höga krav som ställs. Och jag är så stolt över att kunna rekommendera de som hittills blivit godkända. De är helt fantastiska på det de gör!

Det kommer att ske en del förändringar här på bloggen i vår, men det får ni ta del av när det händer. För en sak som jag jobbar för i år är att inte sätta för stor press på mig själv genom att avslöja allt som är på gång. Ni får helt enkelt upptäcka allt kul under årets gång! Tänker att det blir ännu mer spännande så.

En sak som jag kan avslöja dock är att ni kommer få följa med mig mer bakom kulisserna genom vår instastories. Jag känner nämligen att det är dags att vi lär känna varandra lite närmre! Ni kommer få följa med på blomsteruppdrag, följa mig under en helt vanlig dag som entreprenör i bröllopsbranschen, hänga med till nya bröllopskreatörer, träffa mina katter bland annat. Jag tänkte också att vi skulle kunna anordna en livesändning en gång i månaden där jag svarar på bröllopsrelaterade frågor som ni har. Skulle det vara kul kanske? Vad tror ni? Om ni inte redan följer Those Lovely Days på Instagram så hittar ni oss här.

Men nog med prat om mig och mina planer. Var det någon av er som blev friade till på jul eller nyår? Hur gick det till? Jag vill veta allt! Är du ny läsare? Vem är du? När ska ni gifta er? Jag är så nyfiken!

Kram
Linnéa

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Blommor: The Wild Rose // Styling & band: Elins Art Studio

 

4 Comments

 1. Ilona januari 10, 2018

  JAG HITTADE DIN BLOGG Å INSTA KONTO NYLIGEN 🙂 så mycket inspiration! Älskar det! Jag ska gifta mig 18.08.08 i en fantastisk lokal, vänhem – Nääs slott efter vi varit ihop i 12 år, vi blev ihop när vi var 16 så är väl på tiden!
  Letar nu inspiration till vårt bröllop! Så ge mig massor massor massor av trender för 2018! 😄

  Svara
  • Linnéa januari 10, 2018

   Hej Ilona,

   Vad kul att du kommenterar! Och stort grattis till ert kommande bröllop 🙂 Jag känner igen dig från insta! Vänhem är verkligen en lokal med mycket potential. Jag och min kollega Elin gjorde ett bröllop där förra året som du kan hitta här http://thoselovelydays.se/diana-och-torbjorns-brollop-pa-villa-vanhem/ .

   Det är bara att kommentera om du behöver hjälp på vägen 🙂

   Allt gott

   Linnéa

   Svara
   • Ilona januari 10, 2018

    Men tack så mycket ❤
    Jag slängde faktiskt iväg en offertförfrågan till dig nyss för att se lite vad det kostar att anlita er hjälp lite.
    Just nu är jag i fasen att skapa en moodboard med en röd tråd till bröllopet men har totalt kört fast 😣 Har så mycket idéer men ändå inga alls som duger 😂
    Så tips på hur jag ska tänka mottages 😇

    Svara
    • Linnéa januari 10, 2018

     🙂 Skickade precis svart till dig med lite frågor och info. Mitt tips när det gäller att skapa ett koncept är att utgå från lokalen och fråga er själva vad ni tycker om att göra och vad ni tycker är estetiskt snyggt. Gör ett album på pinterest där ni pinnar in lokalen och bilder på färger, detaljer, strukturer etc. Inte massa bröllopsrelaterat. Så får ni en bra grund att utgå från. Men bokar ni oss så hjälper vi ju er med det såklart!

     Vi hörs vidare 🙂

     Allt gott

     Linnéa

     Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *