Avslappnat bröllop i Texas från Kayla Barker

Kayla BarkerEtt avslappnat bröllop i staden Marfa i Texas, med exotiska blommor, en mild färgskala, stilren tårta och massa glädje.  Så kan man beskriva Kyles och Altheas bröllop, fotograferat av bröllopsfotograf Kayla Barker.Kayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla BarkerKayla Barker

Brudens berättelse

”Texas är en speciell plats för oss. Vi träffades i Houston på Rice Universitet. Kyles familj är från Texas och min gudfar har en ranch, Cibolo Creek Ranch i västra Texas. Cibolo är inte bara en vacker familjeägd ranch, det var där vi tillbringade vår första semester tillsammans. Marfa är en stad i Texas som känns unik då den stannat av i tiden och vi visste att våra familjer och vänner skulle få tillbringa mycket tid tillsammans där. Något som ibland kan vara svårare när man gifter sig i stan.

Vi ville att vårt bröllop skulle bli avslappnat och roligt och spenderade mycket tid med varje bröllopsleverantör. Allt skulle spegla våra personligheter och det krävs arbete för att uppnå det.

Trots den långa resan till Marfa ( det tar 4 timmar med bil från närmsta flygplats) så kom 120 gäster och firade vår dag med oss. Det är vi så tacksamma för. Det betydde så mycket att få visa dom Marfa och att få dela vår dag med dom.”

Foto: Kayla Barker Fine Art Photography // Film Labb: Richard Photo Lab // Event Planering: Keely Thorne Events // Blommor: Bows And Arrows Flowers // Ranch: Cibolo Creek Ranch // Brudklänning: Anna Maier Ulla Maija //  Trycksaker: Papellerie // Halsband: Tiffany & Co. // Tärnklänningar: J.Crew // Catering: Cibolo Creek Ranch // Kostymer & skjortor: Bonobos // Ringar: Randy Poli, Poli Trading Co

Är det någon av er läsare som planerar att gifta er i Mexiko? Eller utomlands?

Kram!
Linnéa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *