Bli publicerad

bröllop

Vad kul att du är intresserad av att bli publicerad på Those Lovely Days! Vi gör vårt yttersta för att visa material som stämmer både kvalitetsmässigt och estetiskt med vårt vision. Våra läsare inspireras av inlägg fyllda med riktiga bröllop, trender och kunskap, med hög kvalitet på både text och foton. Våra brudpar är väldigt medvetna och engagerade och vill se ett innehåll som är nytänkande och noggrant utvalt.

Har du gift dig och vill ansöka om att få ditt bröllop publicerat?

Bland det bästa vi vet är att publicera våra läsares bröllop! För att kunna granska er ansökan behöver vi följande skickat till oss i ett mail till kontakt@thoselovelydays.se

-Era namn, telefonnummer, mailadress samt datum och plats för bröllopet.
-Ca 40-60 professionella fotografier som bäst berättar om inspirationen för bröllopsdagen och förmedlar den övergripande känslan. Samt självklart de speciella ögonblicken, skickade via en dropboxlänk.
-Vi vill ha en berättelse om hur bröllopsdagen var. Vad kände ni? Vad var mest nervöst? Gick något snett? Vilket ögonblick minns du var bäst på hela dagen och varför? Gärna roliga, unika anekdoter, detaljer eller egna DIY projekt som ni gjorde till bröllopet.
-En lista med på alla bröllopsleverantörer som anlitades till bröllopet och länkar till deras hemsidor.

Vi återkommer med beslut inom 14 dagar efter att ni skickat in er ansökan till oss!

Är det ert bröllop vi söker?

Utomhusbröllop
Hade ni ett annorlunda utomhusbröllop? Kanske med väldigt få gäster men med genomtänkta detaljer som berättar om er relation. Det vill vi gärna visa upp på bloggen!

Interkulturella bröllop
Hade ni ett bröllop med en mix av flera olika kulturer? Eller transnationella äktenskap? Underbart! Det vill vi gärna dela. Berätta gärna om er bakgrund och vilka kulturella delar ni valde att mixa in i er stora dag!

Elegant och klassiskt 
Ett klassiskt och elegant kyrkbröllop är alltid lika tidlöst och inspirerar andra som planerar ett bröllop i den stilen. Har du ett sånt bröllop du vill visa upp så blir vi väldigt glada.

Det finns oändliga mängder av variation när det kommer till bröllop. Känn dig inte nedslagen om just ditt bröllop inte beskrivs här ovan. Hör av dig ändå till oss och berätta varför du tror att just det bröllop du vill skicka in för publicering skulle kunna vara en källa till inspiration för planerande brudpar.

Är du bröllopsfotograf och vill ansöka om att få ditt arbete publicerat på Sveriges främsta bröllopsblogg?

Att få sitt arbete publicerat på Those Lovely Days betyder att du får en direkt exponering till blivande brudpar som är mitt uppe i planerandet av sitt bröllop. Våra brudpar vill boka kreatörer som erbjuder hög kvalitet och har en stor passion för sitt arbete. Vi som redaktion vill publicera riktiga bröllop och stylade bröllop med hög nivå på fotografens hantverk och eventuellt andra leverantörers medverkan.

Vad söker vi just nu?
Riktiga bröllop med genomtänkta detaljer. Både från Sverige och destinationsbröllop fotograferade utomlands. Stylade fotograferingar som är nytänkande och intressanta.

För att skicka in gör så här
Maila till kontakt@thoselovelydays.se och skriv Bli publicerad i ämnesraden. Vi vill ha ungefär 70% stående bilder, resterande liggande och helst inte mer än 3 svart vita bilder för att kunna bygga ett bra och inspirerande blogginlägg. Bilderna måste vara 900 pixlar breda. Bilderna skickas in via länk till Dropbox, Pixieset eller annan form av onlinegalleri. Samlingen skall vara noggrant utvalt. Skicka inte ett helt bröllopsgalleri. Vi vill se ett fåtal porträtt, mycket detaljbilder, några översiktsbilder och bilder på miljöer.

Alla inskickade bidrag får svar inom 14 dagar. Vid ett nekande beslut motiverar vi alltid varför vi valt beslutet och ger en chans till att återkomma med samma bidrag igen när det blivit omstrukturerat.

Vi publicerar inte bröllop som har blivit publicerade hos andra skandinaviska bröllopsbloggar de senaste 3 månaderna.

 

Spara