Boka

boka-thoselovelydays-teamet-till-ditt-bröllop

Att skapa blomsterarrangemang, styling och magiska detaljer för bröllop är det roligaste vi vet. Those Lovely Daysteamet består av Linnéa – bröllopsflorist, stylist och hårsmyckesdesigner, Elin -grafisk designer och Isabelle – bröllopsfotograf.

Var detalj väljs med ett unikt öga för form och färg och fotograferas på ett utsökt sätt. Klassiskt, modernt, bohemiskt eller off beat, vi har fingertoppskänsla när det gäller bröllopstyling och bröllopsfotografering.

Boka Those Lovely Days Teamet till ditt bröllopboka-thoselovelydays-teamet-till-ditt-bröllopboka-thoselovelydays-teamet-till-ditt-bröllop

Behöver du hjälp med stylingen eller blomsterarrangemang till bröllopet ? Eller bröllopsfotograf?  Vill du boka hela Those Lovely Daysteamet? Vi jobbar över hela landet!

Priser
The Wild Rose– Bröllopsstyling och blommor för hela bröllopet från 30 000 kr
Elins Art Studio-Trycksaker för hela bröllopet från 13 500 kr
2 Brides Photography-Bröllopsfotografering från 26 000 kr
The Wild Rose Accessories-Hårsmycken från 595 kr

För att boka enskild kreatör i teamet vänligen besök dess hemsida genom länkarna i prislistan.

För att skicka förfrågan för att boka hela teamet till ditt bröllop skicka ett mail till oss via formuläret nedan så hjälper vi er!

ERBJUDANDE
Vid bokning av hela teamet ( fotografering, bröllopsstyling, blommor och trycksaker) ger varje kreatör 10% rabatt på er offert!

Vi ser fram emot att höra ifrån er!