Those Lovely Days inspirationsbok om bröllop

inspiration

Ni har väl inte missat att Those Lovely Daysteamet har gjort en bok fylld med inspiration för förlaget Pagina? Bröllop-Inspiration och idéer för det moderna brudparet heter boken som vi minst sagt slitit med under högsäsongen 2015. Att göra en bok är arbetsamt men otroligt kul, spännande och lärorikt. Vi är så stolta och glada över att Charlotta på Pagina kontaktade oss förra våren och frågade om vi ville göra en bok. Svaret hon fick var såklart JAAAAAAAA!!!!

Generellt så känner vi att bröllopsvärlden i Sverige är väldigt styrd. Det måste vara spets, rosa, och vimplar annars är det inget bröllop verkar de flesta tycka. Vi vill med vår bok visa att man inte alls behöver följa någon mall över hur ett bröllop ska vara eller se ut. Ni som brudpar får nämligen utforma er dag precis som ni vill, tycker vi.

Vår bok är fylld med matnyttig text som hjälper er igenom processen att planera ert bröllop. Vi tipsar om hur man kan tänka inför vissa dilemman, hur ni hittar rätt fotograf, klänning och florist exempelvis.

Boken är till för alla och ni hittar inspiration för hur ni kan skapa ett bröllop helt själv på stranden för minsta möjliga budget till mer påkostade koncept med mycket blommor och exklusivare lösningar. Du kan få ett makalöst vackert bröllop oavsett budget, det gäller bara att veta hur man skall lösa allt på bästa sätt och i boken ger vi er våra allra bästa tips och idéer!

För att ge inspiration och väcka idéer så skapade vi 10 olika bröllopskoncept med tillhörande DIY som ni kan ta inspiration av. Vi visar allt från bröllop i en gammal vacker äppellund till festivalbröllop med tält dekorerade med blommor.

Vi hoppas verkligen att vår bok skall inspirera och vara till stor glädje under tiden ni planerar ert bröllop. Varje sida är gjord med massor av kärlek som vi hoppas når fram ända till er!

Vill ni kika i boken? Här har Madeleine som driver bloggen Bonjour Vintage skrivit om vad hon tycker om den. Hon visar dessutom några uppslag! Ni hittar också vårt verk hos Akademibokhandeln och vill ni köpa den online så hittar ni den hos Adlibris.

Är det några av er som köpt vår bok? Berätta gärna vad ni tycker om den!

Stor kram!
Linnéa, Isabelle, Lisa och Elin

 

 

2 Comments

 1. Elin februari 14, 2016

  Åh! Längtar tills min Bokvinst ramlar ner i brevlådan, den ser fantastisk ut 🙂

  Svara
  • Linnéa februari 15, 2016

   Boken postas idag 🙂 Så snart är den framme hos dig!

   Kram

   Linnéa

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *