Bröllopstårtor fråga experten

bröllopstårtor Liv Sandberg Cake Art

Fråga Liv Sandberg om bröllopstårtor

Idag har ni chansen att ställa alla möjliga frågor om bröllopstårtor till Liv Sandberg som driver Liv Sandberg Cake Art i Stockholm. Liv specialiserar sig på högklassiga råvaror, spännande smakkombinationer och designar sockerblommor som kan lura vilken florist som helst.

Varsågoda att fråga!

En gång i månaden publicerar vi ett inlägg med tema ”Fråga experten” där ni har chansen att ställa frågor till landets främsta bröllopskreatörer helt kostnadsfritt i realtid dessutom! Om ni vill se inläggen från föregående månader så skriver ni in ordet ”fråga” i bloggens sökruta som ni hittar i vänsterspalten!

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Tårta: Liv Sandberg, Liv Sandberg Cake Art // Styling: Elin Wallmander, Elins Art Studio

5 Comments

  1. En annan Jessica mars 30, 2016

    Hej Liv!

    Jag funderar på att ha en tårta i tre våningar på vårt bröllop i augusti. Det jag undrar är om man då ska/kan ha tre olika smaker i de tre lagren eller om det blir för mycket tårta på tårta (:)) och man bör hålla sig till en smak? Tack på förhand!
    Jessica

    Svara
    • Liv mars 30, 2016

      Hej Jessica.

      Självklart kan man välja att ha flera smaker på de olika våningarna.

      Mina rekommendationer är dock att välja en smak till hela tårtan då gästerna annars får olika smaker.
      Det är som sagt en smaksak hur man vill göra.

      Hoppas mitt svar hjälpte dig i dina funderingar.

      Mvh Liv Sandberg

      Svara
  2. Malin Henningsson mars 30, 2016

    hEJ!
    vI SKA HA EN STÄLLNING MED FEM TÅRTOR I FALLANDE STORLEK. iSTÄLLET FÖR MARSIPANROSOR SÅ VILL VI HA RIKTIGA BLOMMOR PÅ TÅRTAN. vAD ÄR STILRENT OCH SNYGGT ATT HA? äR DET OFTAST SNYGGAST ATT HÅLLA DET ENKELT MED LITE BLOMMOR (LESS IS MORE) ELLER SKA MAN SATSA ORDENTLIGT PÅ MYCKET?

    Svara
    • Malin Henningsson mars 30, 2016

      ber om ursäkt för caps lock!

      Svara
    • Liv Sandberg mars 30, 2016

      Hej Malin.

      Jag skulle rekommendera att hålla det stilrent.
      Det är lätt att det blir rörigt.

      Prata med den florister du anlitar om vad hon har för idéer.
      Jag jobbar väldigt sällan med färska blommor då jag själv gör alla blommor i sockerpasta som används på mina tårtor.
      Självklart finns det undantag när jag i samråda med brudparet använder mig av färska blommor.
      Då är det viktigt att du tänker på att blommorna är o besprutade och att dom inte är giftiga.
      Sen ska blommor ALDRIG stickas ner direkt i tårtan!

      Lycka till och hoppas mitt svar hjälpte dig i dina funderingar.

      Mvh Liv Sandberg

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *