Fint på inbjudan!

eas-12-av-14

Nu börjar jag få lov att sätta tänderna i save the dates och inbjudan för alla brudpar som gifter sig under 2017. Och några saker märks tydligt. Ni är trendkänsliga och pålästa! Det är så kul att jobba med par som älskar samma saker som jag!

eas-11-av-14

Vaxsigill
Jag älskar dem! Ert monogram i guldskimrande vax, med tunn guldtråd runt pappret, och lite droppar av vax runt som spillts. Det är så snyggt! En favorit hos mig är att lägga små flagor av bladguld i vaxet, för att sedan pressa in det i sigillet.

eas-4-av-14

Dekorera med antika frimärken
Helst antika, eller gamla, som inte ens behövs för att frankera, som bara sitter där för att de är fina. Fäst ett frimärke som täcker kostnaden för posten, och dekorera vidare med de andra. Antika frimärken finns att köpa i antikaffärer bland annat. Vill ni inte ha många frimärken på er inbjudan? Se då till att det ni har matchar! Annars förstörs helheten av er inbjudan.

eas-2-av-14

Handgjort papper
Få saker är så vackert som handgjort tjockt akvarellpapper av bomull. Det matrealet är perfekt om ni vill ha de där frasiga oregelbundna kanterna som känns så lyxiga. Får jag dessutom handmåla det hela lite med akvarell i kanterna så är i alla fall jag i himmelen!

eas-9-av-14

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Trycksaker: Elin Wallmander, Elins Art Studio

Hur ska er inbjudan till ert bröllop se ut?
Kramar Elin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *