Floral crowns

Floral crowns Floral crowns Floral crowns Floral crowns

Floral crowns av äkta blommor är det finaste en brud kan ha i håret enligt mig. Det känns exklusivt och personligt och du kan variera designen i oändlighet. Tunt och assymetriskt, eller stort och blommigt. Utsläppt hår eller en slarvig uppsättning med bohemisk och romantisk känsla gör sig fint till denna sortens hårkreation.

Det passar bäst att bära en floral crown till klänningar med vacker chiffongkjol tycker jag, som klänningarna från Zetterbergs Couture ni ser på bilderna. Eller kanske en riktigt kort spetsklänning med lång ärm eller en lång bohemisk klänning som den här (den till vänster) som ni kan hyra hos Elsa Billgren.

Vare sig du gifter dig på vintern, våren, sommaren eller hösten så kan du självklart ha blommor i håret. Tänk så fint med en tunn lite slarvig krans med röda bär, små kottar och tallkvistar till ett vinterbröllop exempelvis.

Blommor, styling och text: Linnéa Bergqvist, The Wild Rose

Foto: Jenny Blad

Modeller: NMG modells

Klänningar: Zetterbergs Couture

Makeup och hår: Nicole Ossowska

1 Comment

  1. […] känns som det enda jag bloggar just nu är att mina bilder finns på bloggen thoselovelydays.se och i ärlighetens namn så hinner jag inte med så mycket mer för nu är tomteverkstan i full […]

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *