Fråga experten om bröllopsstyling

Fotograf: Isabelle Hesselberg / 2 Brides PhotographyFotograf: Isabelle Hesselberg / 2 Brides PhotographyFotograf: Isabelle Hesselberg / 2 Brides PhotographyFotograf: Isabelle Hesselberg / 2 Brides Photography

Fråga Elin Wallmander om bröllopsstyling

Idag har ni chansen att ställa frågor om bröllopsstyling till bröllopsstylisten Elin Wallmander som driver Elins Art Studio i Göteborg.

Elin är grafisk designer och bröllopsstylist. Hon designar och tillverkar unika trycksaker till bröllop och fester över hela Sverige och Europa. Hon älskar att jobba med vackra material såsom handgjort exklusivt papper med blomblad i, akvarellpapper med råa kanter, guld-foliering och flarn av bladguld.

Som bröllopsstylist är Elin er visuella bröllopsplanner och hjälper er att skapa och hålla den röda tråden genom hela ert bröllop. Hon kommunicerar med alla inblandade leverantörer för att skapa perfektion in i minsta detalj. Hittar den finaste rekvisitan till middagen och festen, planerar blomsterdekorationer med floristen, hjälper dig att hitta drömklänningen. Hon reder upp och strukturerar er visuella bröllopsplanering, vilket förhindrar stress för er brudpar.

Varsågoda att fråga Elin alla frågor ni har om bröllopsstyling genom att kommentera på inlägget!

En gång i månaden publicerar vi ett inlägg med tema ”Fråga experten” där ni har chansen att ställa frågor till landets främsta bröllopskreatörer helt kostnadsfritt i realtid dessutom! Om ni vill se inläggen från föregående månader så hittar ni dom här!

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photograpy // Styling & trycksaker: Elin Wallmander, Elins Art Studio // Blommor: Linnéa Bergqvist, The Wild Rose //  Brudklänning: Zetterberg Couture

Kram!
Linnéa

4 Comments

 1. Linnéa K september 19, 2016

  Jag undrar lite hur man ska tänka för att försöka hålla en ”röd tråd” i sitt bröllop om man inte har ett tydligt uttalat tema. Vad ska man utgå ifrån? Sånt som man tycker om? Det känns lite abstrakt, stort och en stor risk att det blir ”plottrigt”..Ett par kompisar som gifte sig i somras hade Dexter-tema för att de fullkomligt älskar den serien. Vi har inte något så konkret..

  Svara
 2. Elins Art Studio september 19, 2016

  Hejsan linnéa! Du behöver inte vara rädd för att inte ha en ”tydlig” röd tråd, det är ju inget barnkalas, utan en fest för att fira kärleken mellan två vuxna. Det tydligaste är ju typsnitt, färger och stil. Är det under kontroll så känns det harmoniskt. Sedan gäller det att hitta den där knorren. Det kan vara något från dagen ni träffades, eller någonting ni älskar, men inkorporera det försiktigt. SÅ det bara ligger där som en hint, så att bara de mest insatta förstår. Hoppas att jag förklarat, det är lite svårt utan att få veta mer 😉 Lycka till!!!

  Svara
  • Linnéa K september 19, 2016

   Jag tror jag fick lite uppslag. Vi har iaf kommit så långt som att vi vet på ett ungefär vilken typ av mat och dryck vi vill ha. Det är ett av våra gemensamma intressen. Något som ligger min m2b varmt om hjärtat är förberedelse a’la sk ”prepper”, och något som verkligen avspeglas i vår relation och i vårt hem. På gott och ont. ? Det kanske man kan göra nåt av på nåt subtilt vis utan att för den sakens skull ha trangiakök och pilsnerkorv i konservburkar till vickning. ?

   Svara
   • Elin Wallmander september 19, 2016

    Jaaaaa! Så fort det är personligt så blir det bra!! Finns så mycket bra man kan göra på temat mat också. Family style dining, ostron bar, cigarr bar, marsmallows bon fire, candy bar, dessert buffé……. Go nuts;) Happy planning!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *