Gör din egen vigselportal

PatternLove-44

Om man vill förhöja sin vigselplats med en vigselportal är detta ett enkelt alternativ, som kan förberedas i god tid dessutom. På bröllopsdagen kan ni dekorera portalen med ljusslinga eller varför inte blommor?

DU BEHÖVER:
4 björkslanor som är 220 cm långa
2 björkslanor som är 160 cm långa
4 björkslanor som är 50 cm långa
Hampasnöre
Skruvdragare
Långa träskruvar

DIY-BjörkPortal-PatternLove001

GÖR SÅ HÄR:
1. Börja med att lägga ut två av de 220 cm långa björkslanorna på marken. Lägg sedan en slana som är 160 cm tvärsöver, ca 10–15 cm ner på de långa slanorna, så att det bildas ett kantigt U. Skruva ihop dem med långa träskruvar. Gör sedan samma sak en gång till så att du får två U-formade uppsättningar.

2. Placera sedan de korta slanorna rakt upp i insidan av hörnen med hjälp av skruv och skruvdragare. De blir distanser mellan de två kantiga U-formarna. Knyt hampasnöre runt för att ytterligare stadga upp och samtidigt dölja skruvhuvudena.

3. Ställ upp din form och fäst det andra U:et i din konstruktion på samma sätt. När den står upp fäster du de två sista korta slanorna i marknivå.

4. Lägg sedan ner konstruktionen och snurra hampasnöre runt om där du tycker att det behövs för stadga.

DIY-BjörkPortal-PatternLove003Vigselportal (1 av 1)PatternLove-41

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Portal & Styling: Elins Art Studio // Blommor: The Wild Rose

Stort lycka till!

Kram Elin

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

2 Comments

 1. Elin maj 10, 2017

  Hej, en fråga som inte rör inlägget egentligen. Ingår inte Fanny i ert team längre? tänkte eftersom hon inte finns med under fliken ”boka?

  Tack för en bra blogg 🙂

  Svara
  • Linnéa maj 10, 2017

   Hej Elin,

   Tyvärr beslutade Fanny att hon ville avsluta jobbet på Those Lovely Days då hon kände att hon behövde mer tid till sitt egna företag och andra samarbeten. Så nej hon tillhör inte Those Lovely Daysteamet mer, men hon är en samarbetspartner såklart! Om man kontaktar Those Lovely Daysteamet via boka sidan och också vill boka Fanny för koordinering så erbjuder hon fortfarande 10 % rabatt.

   Allt gott 🙂

   Linnéa

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *