Infoblad underlättar för gästerna

infoblad
Låt er bröllopsinbjudan förmedla det viktigaste och samla övrig info i ett infoblad vid sidan om.

Underlätta för bröllopsgästerna med ett infoblad

Ska ni gifta er i sommar sitter du säkert och klurar på hur er bröllopsinbjudan ska se ut. Du har troligen redan ett hum om vad som ska finnas med i er inbjudan och därför tänkte jag tipsa om något annat som är minst lika viktigt – nämligen infobladet.

I er inbjudan kommer gästerna att kunna läsa att det är ni som ska gifta er, var, när och vad som händer efter vigseln. Även osa-datum och kontaktuppgifter brukar man skriva ut. Men resten då, det som inte får plats där? Det är perfekt att samla all övrig praktisk information i ett infoblad vid sidan om. Detta skickar ni sedan med bröllopsinbjudan till gästerna så att de har allt värt att veta nära tillhands. Det kan handla om allt från övernattningsmöjligheter i närheten för långväga gäster till vem som har hand om er önskelista. På så sätt underlättar ni för gästerna och minskar ni risken för missförstånd.

Extra information är extra viktigt om ni har många gäster som reser långväga till ert bröllop eller om bröllopet exempelvis sker utomlands. Vi gifte oss i Skottland och ville underlätta för gästerna genom att lista allt från lämpliga flighter till boendealternativ och mer info om stället vi skulle vigas på. Men allt detta fick inte plats på ett infoblad, och därför valde vi att göra en bröllopshemsida istället. Adressen till bröllopshemsidan skrev vi både på våra Save the date-kort och själva bröllopsinbjudan.

Det viktigaste är att ni ser till att gästerna får all nödvändig info, oavsett vilket sätt ni väljer att förmedla den på!

Text: Josefine Franking

Foto: Emmi-Sabina Forsberg / 2  Brides Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *