Köp din diamantring online

I SAMARBETE MED VANBRUUN.COM

Diamantring Hanna från Vanbruun

Om ni är på jakt efter den perfekta diamantringen så rekommenderar vi att ni besöker Those Lovely Days bröllopskreatör VANBRUUN.COM. Förutom att de erbjuder lägre priser då de är nätbaserade så får man som kund dessutom all fantastisk service och information precis som du får i en fysisk butik. Men, du kan sitta och fundera och välja vad du vill ha i lugn och ro hemma, så köp din diamantring online!

Förlovningsringen

Den mest populära ringen att fria med nuförtiden är den diamantinfattade ringen, alltså en ring med en ensam diamant, en solitär. Hos VANBRUUN.COM väljer ni diamantstorlek eller till och med diamant helt själva, behöver ni hjälp och råd finns det certifierade diamantrådgivare till hands som stöd. Om jag fick välja en förlovningsring så skulle jag vilja ha den som ni ser på bilden ovan, Hanna heter den. Den är helt makalöst vacker tycker jag! Fler vackra förlovningsringar finns här.

Vigselringen

Vigselringen är ett bevis på de löften om trohet som man ger varandra under vigselceremonin. Tidigare var det vanligast att vigselringen var en slät ring i guld eller vitguld. Men idag ser vi att alltfler väljer en glittrande alliansring istället. Alliansringen Ilona är min absoluta favorit, den skulle vara så fin till förlovningsringen Hanna, eller till en mer stilren solitärring som den här.

Välj din egen diamant

Hos VANBRUUN.COM kan man köpa lösa diamanter som de sedan skapar en unik ring av. På hemsidan finns det guider fyllda med information och ni kan även kontakta VANBRUUN.COM rådgivare för att få hjälp att välja ut den perfekta diamanten. De kan nästan alltid erbjuda lägsta prisgaranti eller matcha ett pris på en speciell diamant mot andra sidor online som erbjuder diamanter. I priserna ingår såklart moms, tull samt fri frakt och retur.

Designa din egen unika ring

Min absoluta favoritservice hos VANBRUUN.COM är att man kan designa sin egen unika ring tillsammans med dem. Det enda ni behöver göra är att fantisera fram er absoluta drömring och dela med er av detta till VANBRUUN.COM som alltid inom 24 timmar återkommer med prisförslag. När de fått all er information och offerten är godkänd så tar de fram en bild på er framtida ring i ett CAD-program så att ni äntligen får se hur den kommer se ut.

Vid beställning från VANBRUUN.COM får ni 1000 kr rabatt om ni anger koden THOSELOVELYDAYS, erbjudandet gäller fram till 31 mars 2018.

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Ring: VANBRUUN.COM // Klänning: June and Me // Hår: Elin Braid // Makeup: Caroline Beauty Spa

Kram
Linnéa

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *