Läsarnas önskeinlägg- Skor

Bröllopsfotograf Stockholm, 2 Brides Photography. Bröllop och bröllopsfest fotograferat på Piren i Henriksdahl.

Skor är absolut en av de viktigaste accessoarerna till din bröllops look. Kanske syns de inte hela tiden, men du vet att de finns där under klänningen. Skorna ska vara vackra, gärna bekväma och inom utsatt budget såklart. Av egen erfarenhet så vill jag säga att om du vill ha sky high heels på din bröllopsdag-köp kvalitet. Högklackat måste få kosta. Det är stor skillnad på komfort mellan billiga klackskor och dyra.

Wedding Photographer Amalfi Italy 2 Brides Photography. Elopement in Italy.

Brukar du inte bära högklackat till vardags? Då är det dags att börja öva på att just gå i högklackat. Det kräver lite övning nämligen för att det skall kännas naturligt. Som nybörjare är det bra med en högklackad sko med stöd. En helt vanlig traditionell pump helt enkelt.

Wedding Stockholm by © 2 Brides Photography www.2brides.se

Så vart hittar man sina snygga brudskor undrar du? Ja, vill du ha höga klackar, så som jag sa innan, satsa på kvalitet. Märken som är kända för sina high heels är bland annat Manolo Blahnik, Jimmy Choo och Christian Louboutin. Dessa märken hittar man här i Stockholm.

Men om man inte har en så stor budget för skoinköp så gör New Look helt okej högklackade skor ( dessa sprang jag runt i under tiden jag bodde i London och dansade nätterna långa utan problem ).  ASOS är en superb sida för att hitta skor av det märket och många andra.

Heelow Stockholm spring collection 2015

Om man inte alls är typen med förkärlek för högklackat så finns det jättevackra flats också. Här har också ASOS ett stort utbud. Men om man vill ha Svensk design så vill jag tipsa om Heelow som skapat de finaste bröllopsballerinorna du kan tänka dig. Älskar de vita med den mjuka rosetten på bilden ovan!

Vad skall du ha för skor på din bröllopsdag?

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography

Kram!
Linnéa

6 Comments

 1. Amanda januari 4, 2016

  Hej!
  Gud vad bra att få veta lite om fina ballerina som jag vill ha på mig på mitt bröllop i augusti! men kan ni inte snälla ha ett inlägg om uppsättning eller fina utsläpp av mellan långt hår till bröllopsdagen, om man inte vill sätta i löshår alltså. Vill gärna slippa ha löshår i men ändå kunna ha nån uppsättning eller utsläppt av nått slag ?
  Kramar!

  Svara
  • Linnéa januari 4, 2016

   Hej Amanda!

   Du kan skriva in frisyr i sökrutan som finns längst upp till höger på bloggen. Då kommer alla frityrinlägg upp. Du kan även skriva in DIY för där finns det några frisyrer med. Även om en del har långt hår så går det mesta fint att göra med mellanlångt hår med!

   http://thoselovelydays.se/?s=frisyr

   http://thoselovelydays.se/?s=diy

   Stor kram!

   Linnéa

   Svara
 2. Fröken Lundin januari 5, 2016

  Åh, bra med ett skoinlägg! Så himla svårt! Jag är inte van att gå i höga klackar, men man känner sig ju så fin i det… Färg då? Visst behöver de inte vara vita?

  Vi viger oss på landet och där är det ju gräsmatta = svårt att gå med stilettklack…

  //Fröken Lundin

  Svara
  • Linnéa januari 6, 2016

   Hej Emelie!

   Klart skorna inte behöver vara vita. Just nu tycker jag att det är extra fint med metallic på just skor. Dessutom snyggt att använda efter bröllopet med!

   Stor Kram!
   Linnéa

   Svara
 3. Fröken Lundin januari 5, 2016

  Förresten så ska ju Blondinbella släppa en bröllopsballerina under våren…
  http://www.blondinbella.se/2015/11/brollops-ballerina/

  Kanske kan vara något?

  Svara
  • Linnéa januari 6, 2016

   Bra tips 🙂

   Kram Linnéa

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *