Linnéa & Davids Engagement Session

Vi föll handlöst för Linnéa och Davids motivering i tävlingen om en engagement session här på Those Lovely Days. Idag visar vi deras bilder och här är motiveringen som höll hela vägen!

Vår stil kan nog mest beskrivas som praktisk, estetisk och hmm.. Utmanande, kanske. Som par är vi väldigt omaka, sett utifrån, men vi är även envisa och väldigt beslutsamma båda två. När det gäller känsla.. Det beror på vilken typ av känsla som avses men vi är väldigt känsliga individer båda två, vilket nog den yttersta omgivningen har svårt att se. Vi framstår som starka, respektingivande men vi är även sensitiva och det är nog det vi skulle vilja att en fotografering tog fram. Att trots att vi till synes är så olika att det nästan kan vara svårt att förstå vad vi ser hos varandra, har en otrolig kärlek till varann och det gör oss sårbara och samtidigt väldigt starka. Det vore fantastiskt både för oss själva och för andra att få se och bli påminda om det dagligen. För livet (och särskilt en relation) är inte en dans på rosor utan en stilla stepp i en nässelhög, som min käre farfars vän så finurligt formulerade det. Och då kan man behöva bli påmind.

Så förutom att det vore fint att få påminnas om oss på de väggar i vårt hem (de är alldeles för många) som gapar tomma, så tror jag att en sån här typ av fotografering skulle föra oss ännu närmare varandra. Han är min ”stridskamrat” och efter allt stridande behöver vi nu lite ljuva, rosaskimrande tongångar.

Efter fotograferingen skrev dom så här:

Det var fantastiskt att få vara innerliga och nära varandra. Särskilt efter en period som varit lite tuff för oss. Rena rama parterapin. Så tack för det! Verkligen! Att det sen blir vackra bilder av det. Awesome!

 

Linnea_David_Engagement_Session__0001 Linnea_David_Engagement_Session__0002 Linnea_David_Engagement_Session__0003 Linnea_David_Engagement_Session__0004 Linnea_David_Engagement_Session__0005 Linnea_David_Engagement_Session__0006 Linnea_David_Engagement_Session__0007 Linnea_David_Engagement_Session__0008 Linnea_David_Engagement_Session__0009Linnea_David_Engagement_Session__0010

Stort tack Linnéa och David, så roligt att får möte våra läsare. Vi önskar er lycka till med bröllopet och planeringen, hör av er och berätta hur det går!

Kram, Isabelle

Foto:  2 Brides Photography

1 Comment

  1. Linnéa juni 10, 2016

    Återigen, ett stort tack för detta! ?? Vi Har i alla fall bestämt ett mer specificerat tillfälle än ”sommaren 2017” nu, så det tar sig. ?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *