Malin + Andreas fotograferat av Beatrice Bolmgren

_0012 _0013 _0014 _0015 _0016 _0017 _0018 _0019 _0020 _0021 _0022 _0023 _0024 malin+andreas malin+andreas malin+andreas

Fotografens berättelse

Malin och Andreas ville ha ett bohemiskt bröllop i lantlig miljö, personligt och roligt. De berättade för mig att de letat länge efter den perfekta lokalen och när de tillslut hittade Sofiero gård visste de direkt att det var rätt. Gården ligger precis utanför Helsingborg och är nyrenoverad och nyöppnad för bröllop och event. Bröllopsfesten hölls i magasinet som är inrett med udda dörrar, en stor kristallkrona och höbalar. Vigseln hölls i skogen med havet och Helsingör som bakgrund.

Då Malins drömklänning inte fanns att köpa designade hon den själv och fick den uppsydd hos en sömmerska. Tillsammans med sina tärnor band Malin buketter, kransar och stylade hår och smink.

Då brudparet bestämt att de ville göra det mesta själva samlades vänner och familj dagen innan bröllopet för att pynta lokal och vigselplats. Maten lagades av en privat kock och Malins bror och serverades på de runda borden family style, alltså på stora fat så att gästerna själva fick ta för sig. Menyn bestod av charkbricka till förrätt följt av hängmörad entrecote med grillade grönsaker. Till dessert bjöds det på en naked cake med sommarbär. Efter den avslappnade middagen blev det dans hela natten lång på logen.

För mig som bröllopsfotograf var det här bröllopet en dröm med vigsel och porträtt i skogen och mysigt utomhusmingel till ljudet av fioler och kacklande höns. Kvällen var så otroligt vacker och det jag kommer minnas speciellt från denna dagen är människorna, talen, värmen och kärleken. Det var en ljuvlig stämning. Brudvalsen som lystes upp av ett hav av tomtebloss var en stor symbolisk gest av kärlek och helt underbar.

Fotograf: Beatrice Bolmgren // Porslin: Petras Porslin // Bord och stolar: Fest och tält // Tärnklänningar: JJs House // Kostym: Tiger of Sweden // Festlokal: Sofiero Gård

Vackert bröllop eller hur?! Vad tyckte du mest om?

Har du gift dig? Eller är du en bröllopsfotograf som vill ansöka om att bli publicerad på Those Lovely Days? Här hittar ni våra guidelines för submissions. Har ni frågor maila mig på kontakt@thoselovelydays.se så hjälper jag er!
// Linnéa

1 Comment

  1. Elin januari 18, 2016

    Guud så fint! Härlig stämning och mysiga ögonblick. Vilken dröm!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *