Om

Those Lovely Days

En bröllopsblogg för den moderna brudparet!

Vi vill genom Those Lovely Days inspirera, hjälpa och vägleda alla er brudpar runt om i landet till att utforma er dag så att den speglar era personligheter. Framhäva bröllopskreatörer som vi litar på och har jobbat med och sätter vår kvalitetsstämpel på. Och förmedla att man faktiskt får se ut och göra precis vad man vill på sin bröllopsdag. För den dagen är ju Er.

Vi som driver bloggen har många års erfarenhet inom bröllopsbranschen och många bra kontakter. Vi älskar bröllop! Tveka inte att kontakta oss med frågor eller tips och önskemål! Maila till kontakt@thoselovelydays.se

 

TEAMET:

LinneaLINNÉA BERGQVIST Redaktör Bloggare Bröllopsflorist & Hårsmyckesdesigner

Linnéa är redaktör för Those Lovely Days och driver också The Wild Rose där hon jobbar som florist, stylist och designer baserad i Halmstad. Hon brinner för att skapa bröllopsblommor och dekor för hela bröllopet. Linnéa driver också The Wild Rose Accessories där hon designar hårsmycken av vackra mässingslöv och kristaller. Besök The Wild Roses hemsida för mer information.

 

 

 

 

Isabelle

ISABELLE HESSELBERG Bildredaktör & Bröllopsfotograf

Isabelle Hesselberg är bildredaktör på Those Lovely Days och bröllopsfotograf. Hon är en av Sveriges allra främsta bröllopsfotografer och driver 2 Brides Photography. Isabelle specialiserar sig på kreativa, personliga bröllop i Stockholm samt destinationsbröllop i Europa. Besök 2 Brides Photographys hemsida eller blogg för mer information och fler bröllopsbilder.

 

 

 

 

Elin

ELIN WALLMANDER Grafisk designer Bröllopsstylist & Bloggare

Elin designar de mest förtrollande trycksakerna till bröllop och fest. Handgjort exklusivt papper med äkta blomblad i, guldfolieering och vaxsigill är några exempel av de spännande matrialen och tekniker hon jobbar med. Elins Art Studio finns i Göteborg men Elins trycksaker är med på vackra bröllop över hela Sverige och Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder och texter på Those Lovely Days tillhör upphovsmakaren och får inte kopieras eller reproduceras utan tillstånd.