Önska inlägg och en brudbukett

önska

Vad vill du läsa om?

Nu har ni chansen att önska inlägg! För förutom att visa er en härlig bukett fylld med phalaenopsis, luktärt, papaver, hallonblad, eucalyptus och dahlior vill jag idag be er att berätta vad ni vill läsa om här på Those Lovely Days. Kanske är ni nöjda och belåtna med vår variation av inlägg? Eller så kanske ni har funderingar om ert kommande bröllop som vi kan hjälpa er bena ut? Ja ni fattar vart jag vill komma.

Skriv en kommentar med en fråga eller ett förslag på rubrik så skriver vi! Det skall bli superkul att se vad ni har för önskningar och förslag!

Foto:Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Brudbukett: Linnéa Bergqvist, The Wild Rose

Kram!
Linnéa

26 Comments

 1. Jenny februari 16, 2016

  jAG ÄLSKAR ER BLOGG OCH TYCKER NI HAR VÄLDIGT VARIERANDE OCH INSPIRERANDE INLÄGG. DET JAG ÖNSKAR ÄR LITE MER OM DUKNINGAR FÖR EN LITEN BUDGET. JAG GIFTER MIG SNART, MEN HAR SVÅRT ATT VISUALISERA EN ENKELT, STILREN DUKNING MEN SOM ÄNDÅ HAR DET DÄR LILLA EXTRA. VORE GRYMT MED ETT INSPIRERANDE INLÄGG OM DET!

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Jenny!

   Du kan söka på dukning alternativt DIY i vår sökruta som finns på vänster sida av bloggen så hittar du inlägg med dom temana.

   Mitt tips är att använda sig av sånt som finns gratis i naturen, fynda små vaser på loppis som man kan ställa i grupper eller binda en girlang till borden och köpa bomullsväv i en passande färg och använda istället för vanlig duk!

   Tack för att du läser och kommenterar!

   Stor kram!

   Linnéa

   Svara
 2. Julia februari 16, 2016

  Ni har en Underbar blogg! Jag önskar diy inbjudningskort.. Måste snart skicka iväg mina och har ångest för jag vet inte hur eller vad jag ska göra.

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Julia!

   Skall se om vi kan hitta något bra tips till dig!
   Tack för att du läser och kommenterar.

   Stor kram!

   Linnéa

   Svara
 3. Ann februari 16, 2016

  Jag skulle vilja läsa om hur man kan sminka sig och vad man ska tänka på när det gäller hår och smink för själva bröllopsdagen. Även tips om dukning och annan dekoration skulle vara roligt.

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Ann!

   Jag har schemalagt ett inlägg med en makeup och hårstylist till den 17e april, då kan du ställa frågor och få proffssvar 🙂
   Vill du ha mer tips nu med en gång så sök i vår sökruta som finns på vänster sida av bloggen. Skriv in frisyr, fläta, makeup, dukning etc så hittar du inläggen vi redan skrivit!

   Tack för att du läser och kommenterar!

   Stor kram

   Linnéa

   Svara
 4. Anna februari 16, 2016

  Hej!
  Jag ska gifta mig i augusti men har inte hittat klänningen så jag önskar lite tips på hur jag ska göra det! Har inte så stor budget så kan inte välja och vraka, men är fortfarande rätt kräsen tyvärr.
  Anna

  Svara
  • Julia februari 16, 2016

   Håll koll på blocket samt fråga bröllopsbutiker om de vet någon kund som
   Vill sälja. Jag köpte min klänning begagnat efter att följt en bröllopsbutik på instagram och såg att en kund ville sälja sin klänning, halva priset ????

   Svara
  • Emma februari 17, 2016

   Hej! BOKA IN EN TID HOS Elsa Billgren i hennes ateljé så kommer du att hitta en drömklänning för billig penning (hehe rim). Lycka till!

   Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Anna!

   Hur stor budget har du?

   Zetterberg Couture har ju klänningar i sin ready to wearkollektion som är prisvärda, samma gäller By Malina. Men är det för hög budget så rekommenderar jag som de andra säger att leta på blocket!

   Stor kram

   Linnéa

   Svara
 5. Klara februari 16, 2016

  Hej!
  Jag gifter mig i juli och har suttit mycket och tittat på frisyrer och sminkningar. Skulle gärna få lite tips om vad man ska tänka på när det gäller smink, vad som passar bäst till hudtonen, ögonfärgen osv. Samt tips på fina uppsättningar, gärna med inslag av flätor. 🙂

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Klara!

   Då skall jag leta upp en makeup stylist till vår ”Fråga experten” så kan du få svar på dina frågor av ett proffs! Kommer upp den 17e april.

   I sökfunktionen på bloggen som finns på vänster sida under vår bok så kan du söka på frisyr, fläta etc. Så hittar du dom inlägg vi skrivit! http://thoselovelydays.se/page/1/?s=fläta

   Tack för att du läser och kommenterar!

   Stor kram!

   Linnéa

   Svara
 6. emilia februari 17, 2016

  HEjsan! Har just hittat till er blogg, kanon är den! Kan hända att ni har skrivit om detta förr men.. hur är det, vems avec måste man bjuda? som t.ex vill jag bjuda mina arbetskompisar men känner dock inte deras män så bra och vi vill hålla bröllopet personligt. så är man tvungen att bjuda deras män också? 🙂

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Emilia!

   Josefine tar faktiskt upp detta i vår bok. I och med att det är dina arbetskompisar (som jag antar känner varandra) så tycker jag att det är helt okej att inte bjuda deras respektive. Men var noga med att köra på samma för alla så att inte en av dom får ta med sig sin partner etc, lika för alla!

   Tack för att du läser och kommenterar!

   Stor kram!

   Linnéa

   Svara
 7. MOA februari 17, 2016

  Tycker eran blogg är så inspirerande! Hade gärna läst ett inlägg om vem som ”ska” hålla tal på ett bröllop. Brudens far? makarna? Ska gifta mig nästa år och detta håller på att göra mig knäpp på kvällarna :p

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Moa!

   Har skrivit upp din önskning på listan, egentligen så tycker jag att den som vill ska få hålla tal. Att man kanske inte skall tvinga någon som inte vill. Men vi får se hur vi resonerar i ett framtida blogginlägg!

   Tack för att du läser och kommenterar!

   Stor kram

   Linnéa

   Svara
 8. Elsa februari 17, 2016

  Tjingeling! Jag skulle gärna se inlägg om där man bryter ut de blommor som använts i olika buketter, fler DIY-tips med små guider i enkla steg och kanske fler inlägg om riktiga bröllop – tillsammans med tips på vad man ska satsa på om man vill ha något liknande!

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Elsa!

   Tack för din kommentar 🙂
   Imorgon kommer det faktiskt ett DIY där jag visar hur man gör en brudbukett!
   Tack för att du läser och kommenterar, dina önskningar är uppskrivna på blogglistan.

   Stor kram

   Linnéa

   Svara
 9. Linnéa februari 18, 2016

  Jag gillar verkligen er blandning av inlägg och jag tycker ni täcker upp de flesta områden som jag iaf är intresserad av. Jag nojar lite över ekonomin och skulle vilja läsa om ”budgetbröllop” vs all-in-bröllop. Lite i stil med när tidningar tipsar om hur man kan efterapa kändisars röda mattan-outfits fast med kläder från typ H&M. Typ som att välja mousserande istället för champagne. Såna tips varvat med diy.

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Linnéa!

   Vad är det för typer av DIY du skulle vilja se?

   Stor kram!

   Linnéa

   Svara
 10. Linnea februari 18, 2016

  Jag ÄLSKAR ER BLOGG! Just nu skulle jag vilja se bilder på olika bröllopsklänningar (gärna inte prinsessiga). Gärna ekologiska-tankar kring bröllop (tänker en second hand-klänning tex), och flera destinationsbröllop! Eran blogg är den enda som skriver om det, och jag vill ha meeeer sånt!

  Svara
  • Linnéa februari 20, 2016

   Hej Linnéa!

   Vad glad jag blir att du tycker om vår blogg 🙂 Jag har skrivit upp brudklänningar, destinationsbröllop och ekologiskt! Tack för att du läser och kommenterar.

   Stor kram

   Linnéa

   Svara
 11. karin februari 21, 2016

  Bloggen är fantastisk och likaså boken! Har den såklart här hemma och den har fått mig att börja planera på riktigt. (Gifter oss i september!)

  Önskeinlägg jag skulle vilja se i bloggen:

  – Vilka blommor som gäller för vilka månader årstider. Ja, det medta går att fixa fram men de som ”naturligt” är enklast att få tag i.

  – Hur man kan fixa alternativ till honnörsbord. Runda, halvmåneformade och hur placera om ens pappa inte är i livet.

  – Tips på små gåvor till gästerna som man kan ordna själv!

  – En lista på saker att hyra in till ett bröllop som tillför det lilla extra: fotobås, ramar man gör själv, food-truckvagn eller liknande.
  – Stilguide för män med outfits som är alternativ till svarta strama. Olika typer av blå kostymer matchat med olika flugor i olika färger eller hängslen.
  – Tips på bordsdekorationer, samla vaser på loppis och vad ska man tänka på så att blommorna håller, höjder osv.
  – Bra bröllopspresenter!
  – Bröllopsresor, inte bara långa utan korta små tripper i Sverige om man bara vill komma iväg någonstans snabbt och lätt utan att ta för många semesterdagar direkt och vill satsa på en resa längre fram.
  – Tips på presentpåse till toastmastern och tärnor m.fl.
  – Hur lägger man upp ett tal
  – Vad kan man ha för underhållning på festen, lekar, upptåg osv.
  – Gästbok på olika vis
  – Skor i färger annat än vitt
  – Roliga bröllopspresenter på årsdagarna på teman: bomull, papper, silver osv.

  Svara
 12. AMK februari 22, 2016

  Hej!

  Jag och min sambo ska gifta oss i sommar och planerar att ha ett helt alkoholfritt bröllop. Det vore intressant att höra lite tips och idéer ifrån er proffs hur man genomför en lyckad alkoholfri fest. Från min sida så är vi vana att umgås nyktert och ha kul ändå men på min sambos sida är det lite mer si och så med den saken och även om jag (vi) känner oss säkra på vårt val att hålla det alkoholfritt kan jag inte låta bli att vara lite nervös över om folk kommer kunna släppa loss och ha kul ändå. Kom gärna också med lite festligare dryckestips som är alkoholfria.

  Svara
 13. […] Sen vill vi påminna om vårt inlägg ”Önska inlägg och en bukett”, där ni kan lämna kommentarer och önskningar på vad ni vill att vi skriver mer om! Passa på att önska, det är ju för Er skull vi skriver den här bloggen! Här hittar ni inlägget. […]

  Svara
 14. Miia yliaho februari 29, 2016

  Hej! Precis som tjejerna ovan är vi mitt i planerandet av alla ziljoner små detaljer som gör ett bröllop… och mitt i allting med klänning, inbjudningar, logistik, meny osv blir jag rädd att man inte ska komma på den där enkla lilla idén som lyfter bröllopet. inte extravagant eller dyrt, bara kul 🙂 precis som någon här ovan skrev – ”det lilla extra”! hoppas på ett inlägg om små idéer som gör att vårt bröllop fastnar hos våra gäster, länge.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *