Pear Infusion-Svalkande drink till bröllopsfesten

Pear Infusion svalkande drink till bröllopsfesten Den här drinken är en riktig snackis med tydlig smak av oregano och päron. Servera den med fördel i baren när dansen startat då den är både festlig och svalkande.

INGREDIENSER, 50 PERS
2 l päronsockerlag, enligt separat recept nedan
1,5 l lemonad
2,5 l äppeljuice
färska blad från 6 st oreganoplantor
1 l vodka
1 l Sodavatten, att toppa med
krossad is, att toppa med
10 st päron

Päronsockerlag
5 st päron
färska blad från 3 st oreganoplantor
3 msk vatten

TILLAGNING
1. Vi börjar med päronsockerlagen. Skala och hacka päronen.
2. Blanda de hackade päronen med oregano, socker och vatten i en kastrull och koka upp.
3. Koka en stund och sila bort päron- och oreganoresterna. Låt det svalna.
4. Blanda samman päronsockerlag, citronsaft, äpplejuice, vodka, sodavatten och oreganoblad i en stor tillbringare eller skål.
5. Lägg krossad is i 50 glas och häll upp när gästerna anländer.
6. Garnera med skivat päron och oreganoblad.

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Recept & Styling: Elin Wallmander, Elins Art Studio

Kramar Elin!

Spara

Spara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *