Present till bröllopsgästerna

Olivolja som present till bröllopsgästerna

Vad ska man ge för present till bröllopsgästerna?

Det är inte nödvändigt att ge present till bröllopsgästerna. Men visst är det kul att ge en liten gåva om möjligheten finns? De bästa presenterna, tycker jag är något som kan ätas eller som gästen kan ta hem och använda efter bröllopet.

Olivolja i miniflaska

Små flaskor med olivolja blir en lyxig gåva till era gäster. Extra fint passar detta till ett bröllop där det kanske serveras italiensk buffé, eller om ni har olivkvistar i blomsterarrangemangen. Eller kanske har någon av er italiensk bakgrund?

Placerkort och gåva i ett

Det brukar vara ganska trångt på borden när det dukas fram till bröllopsmiddag. Då kan det vara bra att lägga ihop gåva och placerkort för att det ska ta mindre plats. På en liten flaska med olivolja kan du limma en rustik etikett med gästens namn på, som därmed blir placerkort.  Etiketten kan du antingen handtexta eller printa. Tänk på att det blir finast om alla trycksaker vid dukningen passar ihop och har samma typsnitt eller handstil! Här kan du hitta Those Lovely Days rekommenderade bröllopskreatörer som kan hjälpa dig att skapa en vacker etikett om du inte vill göra det själv.

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Styling & gåva: Elins Art Studio

Har ni tänkt att ge era gäster gåvor? Vad har ni hittat på? Berätta gärna i en kommentar.
Kram
Linnéa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *