Rebecca+ Nicklas fotograferat av Loke Roos

_0001 _0002 _0003 _0004 _0005 _0006 _0007 _0008 _0009 _0010 _0011

Fotografens berättelse

Hotell Grand i Mölle visade verkligen upp sig från sin bästa sida denna underbara fredag. Spänningen och förväntan låg i luften bland såväl gäster som brudparet. Jag förstod ganska snart att det inte bara var Rebecca och Nicklas som skulle säga ja till varandra denna dag utan två hela familjer skulle bli till en stor. Stödet och kärleken som alla gav brudparet var mäktigt att ta del av.

Efter vigseln och ett fantastiskt mottagande på Grand Hotell begav vi oss iväg upp till Kullens fyr där Skånes absolut vackraste utsikt finns. Rebeccas och Nicklas kärlek för varandra var så tydlig och stark att allt annat runt omkring suddades ut. Underbara ögonblick spelades upp framför min kamera och jag förstod att detta var ren och äkta kärlek.

Ärligt-Vackert-Naturligt.

Foto: Loke Roos // Klänning: Justin Alexander // Kostym: Tiger of Sweden // Ringar: Egendesignade med sten från brudens mormor // Halsband: Familjeklenod som varit i familjen i över 100år // Blommor: Maritas Blomsterglädje // Middag/Fest: Grand Hotell Mölle // Skor: Jimmy Choo // Hår/Makeup: Elin Hang Makeup //Tärnklänningar: Justin Alexander

Har du gift dig? Är du en bröllosfotograf som vill ansöka om att publicerad på Those Lovely Days? Kika in på vår sida om hur det går till när man ansöker HÄR. Har ni frågor så maila mig på kontakt@thoselovelydays.se så hjälper jag er!

Stor kram!
Linnéa

1 Comment

  1. […] Rebecca & Nicklas bröllop har blivit publicerat på Skandinaviens största bröllopsblogg: THOSE LOVELY DAYS […]

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *