Sommarbröllop med champagnetema fotograferat av Linda-Pauline

Linda-Pauline bröllopsfotograf

Ett härligt sommarbröllop bland björkar med champagnetema från fotografen Linda-Pauline vill vi visa er idag! Häng med!

Linda-Pauline bröllopsfotograf Linda-Pauline bröllopsfotograf Linda-Pauline bröllopsfotograf Linda-Pauline bröllopsfotograf Linda-Pauline bröllopsfotograf Bröllopsfotograf_LindaPaulin__0007 Bröllopsfotograf_LindaPaulin__0008 Bröllopsfotograf_LindaPaulin__0009 Bröllopsfotograf_LindaPaulin__0010

Annas berättelse

18/7 2015, förväntningarna på vår bröllopsdag var höga, men verkligheten blev ännu bättre! Vi hade planerat de stora sakerna som måste planeras cirka 1 år innan. Exempelvis lokalen, hår och makeup, silversmeden som designade våra ringar och vem som skulle föreviga vår dag i bild. För oss var valet av fotograf självklar, Linda-Pauline har en enorm talang, är en nära och fin vän och hon skapar magi bakom kameran.

Då vi är stora champagneälskare valde vi att ha just champagne som ett tema för vårt bröllop. En tag på inbjudningskorten med texten ”Time to drink champagne and dance on the table” fick starta konceptet som sedan fortsatte som en röd tråd under dagen och kvällen med bland annat placeringsstolar av champagnekorkar. Vi hade såklart champagne i baren och den användes flitigt som bas i de somriga drinkarna som serverades. Vi tyckte att det kändes roligt att ha ett tema som följde oss genom hela dagen och visade vad vi gillar.

Att förbereda ett bröllop är mer jobb än vad vi trodde och även om vi planerade noga och länge så är det mycket som inte kan göras innan sista veckan och dagarna innan bröllopet. Så den stora hjälp vi fick av vänner och familj var guld värd för oss!

Vi har så många fina minnen från vår dag, men det absolut bästa var när vi gled på vår flotte över älven och kom fram till vigselplatsen. Där uppe bland björkarna stod alla som betyder absolut mest för oss och väntade. Fulla av förväntan klev vi i land och då startade en  av de bästa dagarna i våra liv.

 

Foto: Linda-Pauline Pehrsdotter // Annas Klänning (vit): Zalando // Emelies klänning (svart): ASOS // Barnens kläder: Zara // Makeup och hår: Salong Syrran & jag // Festlokal: Hembygdsgården i Ljusdal // Blommor: Lilla blomsterboden i Färila // Ringar: Madelene Lodin // Mat: Peter Brolin Gastronomi // Dekorationer: My perfect day och Vega-Direkt // Polaroidkamera: Brunos bilverkstad

Underbart sommarbröllop eller hur?! Har du gift dig? Eller är du en bröllopsfotograf som vill ansöka om att bli publicerad på Those Lovely Days? Här hittar ni våra guidelines för submissions. Har ni frågor maila mig på kontakt@thoselovelydays.se så hjälper jag er!

Stor kram!
Linnéa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *