Vårbröllop Tips Och Idéer

Vårbröllop tips och idéer

Det är inte konstigt att vårbröllop är så populära. Medan vissa ställen på vår planet precis just vaknat ur vinterdvalan är andra platser redan i full blomning. Våren är absolut en av de bästa årstiderna att gifta sig på. Om du planerar ett vårbröllop och fortfarande är osäker på var du ska börja så har jag några idéer just till dig.

Välj en pastellfärgad färgpalett

Pasteller är otroligt passande på våren och du kan inkorporera färgerna var som helst i bröllopet. Från pastellblå tärnklänningar till ljust, ljust rosa blommor i bordsdekorationen eller i din brudbukett.Det finns en värld av möjligheter när det kommer till pasteller och vårbröllop. Dessa färger ser dessutom galet fantastiska ut när de kombineras med varandra.

Överväg en kortare brudklänning

Ingenting skriker vårbröllop så mycket som en kortare brudklänning. Det ser elegant ut och är helt enkelt kanonsnyggt till en trädgårdceremoni. Kortare kjol som slutar runt mitten av vaden parad med en nätt spetstopp är något vi ser mer och mer. Varför inte överväga en sån typ av klänning för ceremonin och en annan till middag och fest?

Trädgårdsceremoni är alltid ett utmärkt val

Med träd och buskar i blom är våren en magisk tid på året. Jag kan knappt tänka mig något vackrare än en trädgårdsceremoni i t.ex Botaniska Trädgården i Uppsala, eller Visby. Det finns säkert massa botaniska trädgårdar i Sverige jag inte känner till, så skriv gärna era egna bästa tips i kommentarerna! Omge er och era gäster med blomstrande lövverk eller säg era löften i en berså av syren. Glöm inte att dekorera altargången med väldoftande blomblad av er favoritsort. Kom ihåg att när du väljer en vigselplats utomhus bör du alltid ha en backup plan. Även om vi älskar Moder Natur så kan hon vara nyckfull.

Happy planning, Isabelle

Foto: 2 Brides Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *