Vinterbröllop på Hedenlunda Slott

Idag ska vi till Hedenlunda slott för att inspireras av Amanda och Jespers vinterbröllop. Inte mindre än tre av Those Lovely Days exklusivt utvalda bröllopskreatörer 2 Brides Photography, Fanny Staaf Events och Elins Art Studio bokades av brudparet och skapade tillsammans magi!Vinterbröllop på Hedenlunda Slott fotograferat av 2 Brides Photography Brudens förberedelser fotograferat av 2 Brides Photography Bruden skålar med brudtärnorna Bröllopsinbjudan i grått med vit text First look utanför slottet fotograferat av 2 Brides Photography Bruden med täror utanför slottet. Tärnorna i grå klänningar med vackra gråblå ponchos Hela brudföljet utanför slottet fotograferade av 2 Brides Photography Varm cider serverades innan vigseln Vigsel utomhus vid sjön utanför Hedenlunda slott fotograferade av 2 Brides Photography Vinterbröllop i solnedång Hedenlunda slott fotograferade av 2 Brides Photography

Från Fanny Staaf

”Amanda och Jesper ville bjuda sina gäster på en weekend en bit utanför Stockholm, en helg inspirerad av vintern. Valet av lokal hamnade på Hedenlunda Slott där stora brasor kunde brinna och vintersolstrålarna fick den tunna isen på sjön att glittra.

I alla val längs vägen hade vi vintern i åtanke. Trycksakerna trycktes på plexiglas för att ge en känsla av is och när gästerna checkade in på slottet brann brasor och levande ljus överallt. Vigseln hölls utomhus medans gästerna smuttade på varm äppelglögg gjord på Hedenlundas egna äpplen. Amanda och Jesper bytte ringar under en blomsterportal som representerade nyfallen snö.”

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Planering & Blommor: Fanny Staaf Events // Trycksaker: Elins Art Studio // Venue & Catering: Hedenlunda Castle // Brudklänning: Provonias

Med detta underbara vinterbröllop tackar vi i redaktionen för oss för i år! Nu är det dags för julledighet med familj och vänner. Vi hoppas att ni får en underbar jul och nyår! Vi ses igen den 9 januari.

Kram
Linnéa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *