Bröllop i Stockholms skärgård

001therese_winberg_photography

Idag skall vi få ta del av Katrina och Martins fantastiskt utomhusbröllop som  bröllopsfotografen Therese Winberg fotograferat. Katrina och Martin ville visa sina långväga gäster från hela världen den bästa sidan av Stockholms skärgård och hade sitt bröllop på Dalarö Skans.

008therese_winberg_photography 016therese_winberg_photography 019therese_winberg_photography 026therese_winberg_photography 027therese_winberg_photography 038therese_winberg_photography 042therese_winberg_photography 046therese_winberg_photography 047therese_winberg_photography 056therese_winberg_photography 060therese_winberg_photography 061therese_winberg_photography 064therese_winberg_photography 068therese_winberg_photography 082therese_winberg_photography 089therese_winberg_photography 098therese_winberg_photography

Brudens berättelse

”Dalarö Skans var den första och sista venue vi tittade på. Vi älskade idén att ha vårt bröllop i avskildhet på en ö i skärgården som var så liten att du kan bokstavligen kunde köra från ena sidan till denna andra på några minuter. Ön var så naturligt vacker att vi inte behövde göra mycket. Vi hade fastnat för vita och gröna  färger tillsammans med blåbärsris som våra vänner plockade med sig från deras sommarhus.

Martins bror och vänner framförde ”What a wonderful world” under ceremonin. Det var ett tillfälle att stanna upp och verkligen se alla i ögonen, att se familj och vänner som vi älskade från hela världen på ett ställe för första gången var verkligen magiskt.

Båda våra fäder gav fantastiska tal, och Martins pappa överraskade oss med att dra fram sitt dragspel för att sjunga en modifierad version av en känd australisk låt som han hade ändrat texten i för att berätta historien om hur Martin och jag träffades. Alla vred sig av skratt.”

Foto: Therese Winberg // Festlokal: Dalarö Skans // Blommor: Floristkompaniet och brudparets vänner // Catering: Bockholmens Catering & Event // Tårta: Brudens syster // Brudklänning: Rue De Seine // Hårstyling: Dom Hairdressing // Tärnornas klädsel: Zimmermann, The Reformation, Bec & Bridge // Brudgummens klädsel: J.Lindeberg // Brudgummens skor: Hugo Boss // Trycksaker och detaljer har bruden själv skapat

Stor kram!
Linnéa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *