Om

Those Lovely Days startades i November 2014 som en bröllopsblogg för att inspirera brudpar i Sverige. Under 4 år bloggade vi om bröllop och visade upp den senaste inspirationen. Vi skapade också bröllopsboken Bröllop-inspiration för det moderna bröllopet tillsammans som finns att beställa här. Alla blogginlägg finns kvar som en fantastisk källa för matnyttig information. Fortsättningsvis kommer Those Lovely Days vara en sida för att presentera vårt team och vi bloggar om det som vi som team skapar tillsammans.

THOSE LOVELY DAYS TEAMET

Linnea

LINNÉA BERGQVIST  Bröllopskoordinator, designer & florist

Linnéa erbjuder bröllopsplanering, koordinering, design och blomsterdekor i Stockholm och på västkusten.

Hon skapar unika bröllopskoncept, med en tidlös och stilren design, speciellt utformad för att framhäva er personlighet och stil. Tillsammans med noga utvalda detaljer och vackra blommor blir ert bröllop en enastående upplevelse som ni och era gäster alltid kommer att minnas. Med hennes kompletta service kan ni vara säkra på att ni kommer att kunna slappna av under planeringsprocessen och viktigast av allt njuta av er bröllopsdag. Besök The Wild Rose hemsida för mer information.

 

 

Isabelle

ISABELLE HESSELBERG Bröllopsfotograf

Isabelle Hesselberg är en av Sveriges främsta bröllopsfotografer och driver 2 Brides Photography. Isabelle specialiserar sig på kreativa, personliga bröllop i Stockholm samt destinationsbröllop i Europa. Besök 2 Brides Photographys hemsida eller blogg för mer information och fler bröllopsbilder.

 

 

 

 

 

 

Elin

ELIN WALLMANDER Grafisk designer

Elin designar de mest förtrollande trycksakerna till bröllop och fest. Handgjort exklusivt papper med äkta blomblad i, guldfolieering och vaxsigill är några exempel av de spännande matrialen och tekniker hon jobbar med. Elins Art Studio finns i Göteborg men Elins trycksaker är med på vackra bröllop över hela Sverige och Europa.

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan så hjälper vi er med svar på frågor och bokning!