Prioritera, prioritera, prioritera

2 Brides Photography

Är det något jag alltid börjar med att fråga de brudpar jag träffar är; Berätta om er bröllopsdag! Vad är viktigt för er? Väldigt många gånger så blir det tyst. Och det märks tydligt att paret inte har pratat igenom vad de faktiskt vill ha och inte vill ha på sin bröllopsdag.

När jag sedan börjar nysta lite så dyker det alltid upp mängder med tankar och idéer om hur dagen eller dagarna ska bli. Och ibland stämmer inte bådas bilder överens. Så mitt råd är alltid att ni ska prata med varandra om era drömmar och tankar och därefter: prioritera, prioritera, prioritera.

Sätt er ned var för sig och skriv ned vad som är viktigt. Kom sedan gemensamt fram till vad som är viktigt på er bröllopsdag, era topp tre helt enkelt. Dessa prioriteringar kan ni gå tillbaka till under planeringens gång och påminna er om (när!) ni fastnar vid någon detalj som egentligen inte är viktig för er.

Jag älskar att få mail från er som läser eller lyssnar och har ni frågor så kan ni alltid maila till info@brollopspodden.se så tar vi upp dom i nästa frågeavsnitt av Bröllopspodden eller lyfter här i bloggen.

Och kom ihåg att lyssna på senaste avsnittet av Bröllopspodden som idag handlar om några av de svåra frågor som många brudpar ställs inför. Bland annat så lyfter vi det här med barnfritt bröllop.

Kram/Lisa

Foto: Isabelle Hesselberg / 2 Brides Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *