Väder och Vind

väder-och-vind

Har ni någonsin hört ”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”? Det var något jag ofta fick höra under min uppväxt när jag klagade över väder och vind och ville helst sitta inne och leka med Barbie. Haha..

Men detsamma gäller faktiskt för bröllopsdagen. För är det något som jag vet att många av er oroar sig för är det just vädret. Tänk om det regnar på bröllopsdagen?! Och det är ju faktiskt det enda som varken jag som bröllopskoordinator eller någon annan kan göra något åt. Så det man kan göra är ju att planera för alla väder och bara fortsätta njuta utan att ens bry sig om vilket väder som dyker upp dagen D!

Ja, och hur gör man det då? I veckans podcast delar jag med mig av lösningar för just detta. Till exempel så vill jag verkligen uppmana er till att göra en riktigt bra plan B för t.ex. en utomhusvigsel. Se till att andrahandsplanen eller er ”plan B” är så gott som lika bra som ert första val. Hör gärna er för med andra brudpar som valt samma ställe som ni, vad hade de tänkt?

Och vet ni, jag älskar att få mail med frågor från er blivande brudpar?! Så i sommar kommer vi att ha en stor frågespecial där jag samlat ett par av mina bästa vänner och tillsammans kommer vi nöta och stöta era frågor i fem avsnitt under juli och augusti.

Så om ni har frågor ni vill att vi tar upp i podden maila till info@brollopspodden.se och märk era mail med ”Frågemaraton”.

Foto: Peter Pousard

Stora kramar, Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *